Романько Віктор Іванович (некролог)

 

Романько Віктор Іванович  

(некролог)

         5 лютого 2018 року надійшла сумна звістка – після тяжкої хвороби на 61 році життя помер Собичівський сільський голова Романько Віктор Іванович.

         Романько Віктор Іванович народився 26 грудня 1957 року у м.Шостка. У 1979 році після закінчення Чернігівського державного педагогічного інституту він прийшов працювати до Собичівської школи, та так і залишився там більш ніж на 30 років. На протязі майже чверті століття Віктор Іванович очолював Собичівську загальноосвітню школу. Достойним визначенням успішної діяльності на освітянській ниві стало нагородження його нагрудним знаком «Відмінник освіти України».

У листопаді 2010 року Віктора Івановича було обрано Собичівським сільським головою. За час роботи на цій відповідальній посаді Віктору Івановичу вдалося багато чого зробити для територіальної громади. Прямо на очах значно покращився зовнішній вигляд центральної садиби села, було відкрито дитячий садок, капітально відремонтовано приміщення сільського фельдшерсько-акушерського пункту, проведено освітлення вулиць та ремонт доріг. Він усією душею вболівав за свою справу, намагався зробити все, аби покращити добробут односельців. Попереду було стільки задумів та планів щодо соціально-економічного розвитку села, але все це було перекреслено одним жорстоким словом «смерть».

         Смерть цієї людини – це гірка втрата не лише для його рідних, а й для територіальних громад. Пам'ять про Віктора Івановича Романька назавжди залишиться світлою смужкою у серцях людей, які його знали та поважали.

 

Голова Шосткинської районної ради                  Віктор Долиняк