Відбулась сесія районної ради

Відбулась сесія районної ради 

22 грудня 2023 року відбулась шістнадцята сесія Шосткинської районної ради.

Присутні у залі хвилиною мовчання вшанували пам’ять воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету і територіальної цілісності України та мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії російської федерації проти України. Вічна пам’ять і слава загиблим.

Секретар Шосткинської районної територіальної виборчої комісії оголосила постанову про визнання Тугай Наталії Олександрівни депутатом Шосткинської районної ради Сумської області, як наступною за черговістю.

У ході сесії заслухали інформацію Шосткинського районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Сумській області про стан стан законності, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності на території Шосткинського району.

Також депутати затвердили звіт про виконання районного бюджету Шосткинського району та план роботи районної ради на 2024 рік.

Жваво обговорювали питання: про стан, ремонт, утримання і фінансування автомобільних доріг на території Шосткинського району, про стан підготовки підприємств, організацій та об’єктів соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2023-2024 років, рішення з яких не прийняті, та про стан забезпечення населення Шосткинського району якісною питною водою в достатній кількості.

Підтримали рішення про дострокове припинення повноважень депутатів районної ради, внесли зміни до рішення районної ради про утворення та обрання постійних комісій Шосткинської районної ради та організацію прийому громадян депутатами, звернення до голови Сумської обласної державної адміністрації щодо ремонту автодороги загального користування державного значення Середино-Буда-Ямпіль-Береза (Т1915) на ділянці Кам’янка-Середино-Буда.