Шосткинська районна рада розглянула звіти керівників різних галузей

Шосткинська районна рада розглянула звіти керівників різних галузей

         25 вересня 2015 року відбулося пленарне засідання  п’ятдесят другої сесії Шосткинської районної ради. Головував на сесії Володимир Притико - голова районної ради.

У роботі сесії взяли участь сільські голови, заступники голови, начальники управлінь і відділів районної державної адміністрації, керівники підприємств та організацій району.

         В цілому до порядку денного сесії було включено 19 питань.

         Першим на порядку денному було заслухано питання «Про відповідь на депутатський запит депутата районної ради Антоневича І.І. щодо несанкціонованого піщаного кар’єру  на території Івотської сільської ради». В зв’язку з тим, що відповідь райдержадміністрації не задовольнила депутата районної ради Ігоря Антоневича, було прийняте рішення щодо направлення депутатського запиту до міжрайпрокуратури.

         У відповідності до вимог частини чотирнадцятої статті 7 Закону України «Про міліцію» та пункту 36 частини першої статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» на розгляд районної ради було внесено питання «Про інформацію начальника Шосткинського міського відділу  (з обслуговування м.Шостка та Шосткинського району) УМВС України в Сумській області про стан боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності МВ УМВС на території Шосткинського району».

         Депутати районної ради заслухали звіт головного лікаря КЗ «Шосткинський районний центр первинної медичної (медико-санітарної) допомоги» Володимира Безкоровайного про роботу комунального закладу в 2014-2015 рр.   

         Також перед депутатами районної ради про свою роботу прозвітувала постійна комісія з питань бюджету, фінансів, цін, планування та обліку і управління  комунальною власністю.

        В ході сесії депутати внесли зміни та доповнення до низки діючих районних програм і розглянули бюджетні та комунальні питання.