Сильні та незламні духом

  Сьогодні, 10 липня 2020 року в одинадцяте на теренах Шосткинщини проводиться Міжнародний турнір на Кубок Тричі Героя Радянського Союзу Івана Микитовича Кожедуба серед людей з обмеженими фізичними можливостями.Традиційно змагання проводять з таких видів спорту як пауерліфтинг, пробіг на візках 5 км та дартс, в яких учасники показують свою силу та незламність духу.

  Ініціатором та активним учасником турніру є голова громадської організації «Організація інвалідів ПАРИТЕТ - ШОСТКА» Дмитро Вікторович Васильцов. Це людина, яка є неодноразовим призером у змаганнях з пауерліфтингу та чемпіонатів з плавання, міжнародних спартакіад. Дмитро Васильцов – єдиний спортсмен – візочник в Україні, який чотири рази занесений до Національного реєстру рекордів України з марафонського бігу на інвалідному візку.

  З привітаннями до  учасників Міжнародного турніру та словами вдячності людям, які попри тяжкі життєві обставини залишаються сильними та незламними, звернулися народний депутат України Ігор Молоток, голова Шосткинської районної ради Віктор Долиняк, представники громадськості.

  За активну громадську позицію, значну діяльність у питаннях забезпечення прав осіб з інвалідністю, їхньої інтеграції в життя суспільства та організаційну роботу щодо проведення  Міжнародного турніру на Кубок Тричі Героя Радянського Союзу Кожедуба І.М. голова районної ради Віктор Долиняк відзначив голову ГО «Організації інвалідів ПАРИТЕТ - ШОСТКА» Дмитра Васильцова Почесною грамотою Шосткинської районної ради, а також вручив відзнаку «ЗА РОЗВИТОК УКРАЇНСЬКОГО СПОРТУ» від Всеукраїнського об’єднання громадян «КРАЇНА».