Із буднів у святкову мить

 04 серпня 2018 року Собицька громада відсвяткувала День села Собич. Урочисту частину свята відкрила сільський голова Раїса Іллєнко, яка щиро привітала односельчан та гостей з Днем села.

 Грамотами сільського голови та цінними подарунками  нагороджені  учасники АТО за їх подвиг перед Батьківщиною, працівники лісового господарства, які допомагають підтримувати чистоту на території населеного пункту, працівники медицини та соціальної сфери за дбайливе ставлення до людей, відмічено наймолодшого та найстарішого жителя села, сімейну пару, яка прожила 65 років подружнього життя.

 За сумлінну працю та уважність, чуйність до громадян похилого віку, за активну життєву позицію Подяками голови Шосткинської районної ради відзначені Надія Калина – соціальний робітник Шосткинського районного територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) та Валентина Каліон – технічний працівник Собицької амбулаторії загальної практики сімейної медицини.

 У фойє сільського будинку культури була представлена виставка робіт народних умільців. Святковий концерт підготували аматорський фольклорний колектив «Народні обряди»,  хореографічний колектив  «Крок вперед» (керівник Лариса Проценко) та  вокальний колектив «Мелодія» (керівник Геннадій Філон) с.Ковтунове.  Наймолодші гості свята отримали незабутнє задоволення від   атракціонів. У цей святковий день очі жителів та гостей с. Собич наповнилися радістю, щастям та вірою у краще майбутнє.