Стартував відбір на програму Благодійного Фонду Богдана Гаврилишина "Молодь змінить Україну"

  Це програма для молодих патріотичних українців, активних у громадському житті країни, які готові бути рушійною силою ефективних змін в Україні з урахуванням європейського досвіду.

  Участь молодих лідерів з різних куточків країни у програмі «Молодь змінить Україну» дає можливість отримати нові знання та підготуватися до їхнього практичного втілення у різноманітних сферах діяльності, а також шанс здобути фінансову підтримку на початку реалізації свого проекту чи отримати доступ до міжнародних досвіду. Програма допомагає залучити активну молодь з різних регіонів України, розширити їхній горизонт і побудувати сильну мережу молодих людей, які відіграватимуть важливу роль у трансформації країни.

  ЕТАПИ ПРОГРАМИ У 2020 РОЦІ:

  I етап (жовтень-листопад 2020) 

  Онлайн-школи локального розвитку для учасників та учасниць з 9 областей: Львівська, Рівненська, Закарпатська, Хмельницька, Миколаївська, Кіровоградська, Сумська, Херсонська та Луганська.

  Учасники програми отримують знання у двох спрямуваннях: змінотворчість національного та місцевого рівнів та проєктний менеджмент. Серед тем вивчення будуть: ефективне державне та місцеве управління, соціальний бізнес, креативні індустрії, ребрендинг міста/громади, секрети успішного публічного виступу та інші теми. 

  Спікерами шкіл є запрошені експерти та експертки національного рівня, регіональні експерти / лідери думок, ментори асоціації «Молодь змінить Україну».

  Інтенсивне онлайн-навчання у вигляді лекцій за програмою відбуватиметься онлайн двічі на тиждень упродовж 6 навчальних тижнів (понеділок та четвер 19:00 – 20:30). Також паралельно з лекторієм відбуватиметься самостійна робота учасників та учасниць з опрацювання онлайн-курсу з проєктного менеджменту та робота з унікальним чат-ботом з проєктного менеджменту в Telegram.

  Перший тематичний модуль для всіх учасників та учасниць відбудеться 19 жовтня.

  Навчання завершується онлайн-захистом проєктів місцевого розвитку 30 листопада.

  II етап (грудень 2020-лютий 2021)

  зосереджений на реалізації проєктів місцевого розвитку, які були розроблені учасниками та учасницями з застосуванням знань, отриманих на навчальних модулях. Учасники та учасниці звітують про втілення проєктів у лютому, а менеджери програми визначають найуспішніші з них, які відповідають вимогам Фонду, та отримають підтримку у вигляді малих грантів або навчальних поїздок до 1 з 6 країн Європи.

  III етап (квітень-червень 2021)

  навчальні поїздки до країн Європи: Швеції, Швейцарії, Австрії, Польщі, Німеччини та Норвегії. Автори найбільш успішних проєктів матимуть можливість отримати малий грант для реалізації своєї ідеї або взяти участь у навчальній поїздці до однієї з країн, що відповідають критеріям, напрацьованими Богданом Гаврилишиним.

  Результати усіх трьох етапів представляються на щорічній конференції для учасників MZU Annual Meeting.

  Участь молодих лідерів з різних куточків країни у програмі «Молодь змінить Україну» дає можливість отримати нові знання та підготуватися до їхнього практичного втілення у різноманітних сферах діяльності, а також шанс здобути фінансову підтримку на початку реалізації свого проекту чи отримати доступ до міжнародних досвіду. Програма допоможе залучити активну молодь з різних регіонів України, розширити їхній горизонт і побудувати сильну мережу молодих людей, які відіграватимуть важливу роль у трансформації країни.

  Реєстрація триває до 10 жовтня 2020 року (до 23:00) за посиланням: https://bit.ly/2EScBnw