Святкування Дня міста Шостка

Сьогодні Шостка святкує День міста

     Святкування розпочалось на центральній площі міста з літературно – мистецького свята «Шостка – центр. День визволення» та виступів творчих колективів.

     Привітати мешканців та віддати данину поваги захисникам, які визволили місто, та вшанувати пам’ять захисників прийшли голова Шосткинської районної ради Вікторія СОКОЛ, голова районної державної адміністрації Оксана ТАРАСЮК, міський голова Микола НОГА, депутати різних рівнів та політичних сил, представники міської та районної влади, трудових, педагогічних та учнівських колективів, ветеранських організацій міста та району.

     Вшановуючи пам’ять загиблих воїнів, присутні на заході поклали квіти до меморіального комплексу «Вічний Вогонь».

     На святі були широко представлені роботи трударів старостинських округів Шосткинської громади. Для уваги мешканців та гостей міста були виставки місцевих майстрів, різноманітні вироби з бісеру, лози та вишивки, кулінарні смаколики, які мав можливість придбати кожен охочий.

     О 13 годині на площі міста відбулися змагання стронгменів «Краса та сила», спортивне свято з «Фармаком» - «Ми за здоровий спосіб життя!», участь у якому взяли близько 520 учасників.

     Урочистості та святковий концерт «SHOSTKA FAN FEST» продовжили святкування о 17 годині, на головній сцені міста.

    Завершився день виступом популярної української співачки СолоХи та святковим феєрверком.