Святкування з нагоди Дня села Білокопитове

12 липня в селі  Білокопитове відбулися урочистості з нагоди святкування Дня села.

      Святкові заходи проходили у селищному Будинку культури та розпочались із привітань голови Глухівської об’єднаної територіальної громади Надії ВАЙЛО, у своїх словах голова побажала всім міцного здоров’я та процвітання селу Білокопитове.

     Також у цей день на свято завітала голова Шосткинської районної ради Вікторія СОКОЛ та привітала всіх присутніх зі святом, побажала здійснення мрій та сподівань, миру, злагоди й добробуту у кожній родині, та вручила Подяку Шосткинської районної ради: за сумлінну плідну працю в органах місцевого самоврядування, вагомий особистий внесок у соціально-економічний і культурний розвиток населених пунктів Білокопитівського старостинського округу та з нагоди святкування Дня села - Олександру МИЛЦІ - старості Білокопитівського старостинського округу Глухівської міської територіальної громади Шосткинського району.
     Зі словами вітань звернувся до своїх односельців староста села Олександр МИЛКА, який привітав присутніх зі святом та подякував всім хто долучився до свята, хто переймається проблемами громади та бере активну участь у розвитку села. Староста підготував подарунки для найстарших та наймолодшої жительки села, а також нагородив найкраще подвір’я за благоустрій.
     Для всіх присутніх була концертна програма, звучали пісні та привітали родини в яких троє та більше дітей. Також для гостей та жителів села була представлена виставка робіт «Мистецтва домашніх чарівників» на якій були роботи з бісеру, лози, вишиванки та вишиті рушники.