Свято зі сльозами на очах

9 травня керівники Шосткинської районної ради взяли участь в урочистих заходах з нагоди Дня перемоги над нацизмом у Європі.

Заступник голови районної ради Наталія Якименко в цей день побувала на урочистостях у селі Вовна, де привітала з Днем перемоги мешканців Вовнянської територіальної громади.

Голова районної ради Віктор Долиняк взяв участь у митингу-реквіємі, що відбувся біля меморіального комплексу загиблим учасникам Великої Вітчизняної війни 1941-1945 рр. у с.Клишки.   Виступаючи на митингу,  Віктор Долиняк  підкреслив визначну роль нашого народу у перемозі над нацизмом, привітав з Днем перемоги мешканців Клишківської територіальної громади,  ветеранів війни – Миколу Григоровича Шевченка, Миколу Ілліча Шматка та Федора Семеновича Кохана.  Слова подяки за безсмерний ратний подвиг пролунали на адресу ветеранів від сільського голови Бориса Прядка, депутатів сільської ради, керівників сільгосппідприємств.

По закінченні митингу-реквієму у  центрі села відбувся святковий концерт за участі учнів та учасників художньої самодіяльності Клишківської територіальної громади.

Це свято  назавжди залишиться священною датою на нашій землі, завжди буде днем пам’яті і скорботи за тими величезними жертвами, які поклав наш народ на вівтар Перемоги.