Українські добровольці - гордість нашої країни

  14 березня в Україні відзначається День українського добровольця. Це свято людей, які за покликом власного серця стали на захист рідної Батьківщини та боронять її від загарбників.

  Ця дата вибрана не випадково, бо саме 14 березня 2014 року прямо з Майдану перші добровольці відправилися на тренувальну базу в Нових Петрівцях, що під Києвом, для формування першого добровольчого батальйону. Внесок добровольців важко переоціонити, адже люди, не шкодуючи життя, йшли в пекло аби зупинити ворога, не дати йому зруйнувати Україну

 Для вшанування пам'яті тих, хто не повернувся з тієї безглуздої війни, віддаючи найдорожче - власне життя, голова районної ради Вікторія Сокол разом з міським головою Шосткинської територіальної громади Миколою Ногою  та представниками громадськості взяла участь у заходах, присвячених Дню українського добровольця.

  Схиляючи голови та покладаючи квіти до пам’ятного знаку учасникам антитерористичної операції, ми повинні пам’ятати, що саме  завдяки власній мужності, патріотизму, відданості національним інтересам, а також невичерпній любові до батьківщини українські добровольці стали гордістю свого народу та прикладом для підростаючого покоління.