Пам'ятаємо про подвиг воїнів - афганців

  15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. У цей день далекого 1989 року радянські війська були виведені з території Афганістану. Десять років українські родини, чиї сини, брати і батьки брали участь у військових діях, з нетерпінням чекали на цей день. Однак не для всіх він прийшов радісним і щасливим -  тисячі співвітчизників так і не повернулися до рідних домівок. Це тяжкі і невиправні втрати. Схиляємо голови перед світлою пам’яттю загиблих. А всім, хто пройшов через горнила жорстоких воєн, бажаємо міцного здоров’я, сили духу, родинного щастя та благополуччя.

  14 лютого у приміщенні  сільського  будинку культури с.Клишки відбулися урочистості до Дня вшанування воїнів – інтернаціоналістів, на якому були присутні ветерани афганці, голова Шосткинської районної ради Віктор Долиняк, представники Шосткинської спілки ветеранів Афганістану (воїнів - інтернаціоналістів), мешканці територіальної громади.

  З вітальними словами до учасників бойових дій в Афганістані звернулися голова Шосткинської районної ради Віктор Долиняк, Клишківський сільський голова Борис Прядка, директор Клишківського навчально – виховного комплексу Ірина Чайка та інші.

  Святкових захід підготували вихованці Клишківського навчально – виховного закладу та народний колектив «Вишиванка» Шевченківського клубу. Опісля урочистостей відбулося урочисте покладання квітів до пам’ятного знаку безвісті зниклого земляка, учасника війни в Афганістані Пилипця Віктора Миколайовича, де хвилиною мовчання вшанували його пам'ять.