Великоднє розмаїття від «Відради»

         Квітень впевненими сонячними кроками наближає нас до Великодніх свят. Напередодні цього великого свята в Шосткинській міській бібліотеці ім.Л.Толстого відкрилася виставка «Великоднє розмаїття від «Відради». На виставці були представлені художні витвори майстринь громадської організації «Жіночий клуб «Відрада» з селища Вороніж.

         Багато гостей та друзів «Відради» звернулися з привітальними словами до учасниць жіночого клубу, який очолює Ніна Полякова. Серед них – заступник міського голови Ніна Сиваєва, начальник відділу культури райдержадміністрації Галина Жидченко, начальник організаційного відділу виконавчого апарату районної ради Олена Кужельна, голова районної організації ветеранів Надія Філон.

         Радували око рушники, вироби з бісеру, святкові композиції, зроблені руками майстринь «Відради». Особливо приваблювали глядачів великодні картини, вишиті бісером. 

          Поділилися майстрині і своїми кулінарними рецептами – прямо на вході до бібліотеки на відвідувачів чекали смачні булочки та пиріжки.

          В дарунок талановиті жінки «Відради» отримали квіти, вірші та пісні, а головне слова шани і подяки від  гостей цього чарівного свята.