Вітаємо «Відраду» з першим ювілеєм

       У 2008 році на території Воронізької селищної ради було створено громадську організацію «Жіночий клуб «Відрада». Очолює її колишній директор Воронізької загальноосвітньої школи, людина активної життєвої позиції Ніна Олексіївна Полякова.  Зараз ця організація налічує 15 жінок.  Організація має свій статут та девіз. Засідання жіночого клубу відбуваються щовівторка. Основними напрямками діяльності «Відради» є не лише організація культурного дозвілля жінок-пенсіонерів, а й проведення волонтерського руху, тісна співпраця з селищною радою, іншими громадськими організаціями та колективами. 

         Жіночий клуб діє на базі Шосткинської центральної районної бібліотеки. Члени жіночого клубу є активними учасниками і організаторами різноманітних заходів:  святкування державних свят, зустрічі з цікавими людьми, проведення тематичних вечорів та концертів.  Велику допомогу в проведенні багатьох заходів «Відраді» надає Воронізький селищний голова Валерій Ястребов. 

         Члени жіночого клубу є активними учасниками волонтерського руху.  Вони надають допомогу громадянам похилого віку, інвалідам у вирішенні соціально-побутових питань.

         Жінки «не сидять на місці» - здійснюють екскурсії по рідному краю, організовують поїздки до старовинних міст - Новгород-Сіверського, Путивля, Глухова, Батурина.  Члени жіночого клубу також запрошують до себе гостей з інших районів області. Частими гостями клубу є члени народного колективу «Вербиченька» з с. Гречкине Кролевецького району.  

         Члени жіночого клубу приймають активну участь у виставках народної творчості. На суд глядачів майстрині неодноразово представляли витвори своїх рук: мальовничі вишивки, плетіння і навіть кулінарні вироби.

         За активну громадську та волонтерську роботу колектив громадської організації «Жіночий клуб «Відрада» в 2010 році був занесений на районну Дошку пошани, а керівник та члени жіночого клубу неодноразово відзначалися грамотами та подяками Сумської обласної, Шосткинської районної та Воронізької селищної рад.  

         21 листопада 2018 року у приміщенні Воронізької загальноосвітньої школи ім.П.Куліша відбулися святкові заходи з нагоди 10-річчя з дня заснування громадської організації «Жіночий клуб «Відрада». Привітати учасниць жіночого клубу прийшли голова Шосткинської районної ради Віктор Долиняк, помічник народного депутата Ігоря Молотка Альона Шульга, працівники Воронізької селищної ради, жителі територіальної громади.

          За активну громадську роботу, значний внесок у розвиток та популяризацію надбань і традицій національної культури та з нагоди  10-річчя з дня заснування громадська організація «Жіночий клуб «Відрада» на чолі з Ніною Поляковою була відзначена Подякою Шосткинської районної ради, а також грамотами і подяками райдержадміністрації та селищної ради.

         Привітали жінок з ювілеєм і творчі колективи Шосткинщини.

         Користуючись нагодою хочемо долучитися до щирих привітань на адресу «Жіночого клубу «Відрада» та побажати його учасницям міцного здоров’я, дієвої енергії та снаги, довгих і щасливих років життя.