ВІТАЛИ З ДНЕМ СОЦІАЛЬНОГО ПРАЦІВНИКА

Вітали з Днем соціального працівника

03 листопада 2023 року, напередодні свята, голова Шосткинської районної ради Вікторія СОКОЛ привітала працівників Комунальної установи Сумської обласної ради Свеського психоневрологічного інтернату з професійним святом.

«Сьогодні хочу привітати вас зі святом і висловити свою величезну пошану та подяку. Саме ваш труд – безцінний, найважливіший та гідний, бо саме ви так багато робите для людей.

Ваше самовіддане служіння обраній справі, доброта, милосердя, чуйність та щедрість душі винагороджуються вдячністю й повагою  людей, яким ви несете розраду, тепло, допомагаєте долати життєві труднощі і негаразди, вселяєте у серця віру й надію, впевненість у завтрашньому дні.

Бажаю вам витримки у нелегкій роботі, невичерпної енергії і наснаги, а свято буде черговим нагадуванням для кожного українця про вашу причетність до великої справи соціального захисту людини», – зазначила Вікторія СОКОЛ.

За сумлінну багаторічну працю, високий професіоналізм, відповідальне ставлення до виконання службових обов'язків та з нагоди Дня працівника соціальної сфери голова Шосткинської районної ради Вікторія СОКОЛ вручила Подяки Шосткинської районної ради кращим працівникам.