Визначено кращі трудові колективи та передових працівників для занесення на районну Дошку пошани

  29 липня 2019 року під головуванням заступника голови Шосткинської районної ради Наталії Якименко відбулося засідання районної комісії по визначенню кандидатів для занесення на районну Дошку пошани.

  У відповідності до рішення районної ради від 21 грудня 2018 року  «Про Програму заохочення передових працівників та колективів Шосткинського району на 2019-2021 роки»  на районну Дошку пошани заносяться три кращих трудових колективи та 9 передових працівників сільськогосподарського та промислового виробництва і соціальної сфери району.

  До районної комісії по визначенню кандидатів для занесення на районну Дошку пошани надійшло 24 клопотання, з них 4 клопотання подано на трудові колекти та 20 клопотань – на працівників різних галузей виробничої та соціально – культурної сфери району.

  Уважно розглянувши всі клопотання, комісія визначилася з кандидатурами на районну Дошку пошани та надала свої пропозиції  керівникам Шосткинської районної ради та Шосткинської районної державної адміністрації щодо трудових колективів та передовиків для занесення на районну Дошку пошани.  У числі найкращих  - передовики виробництва аграрної галузі, освіти, культури, охорони здоров’я, лісогосподарської галузі та інші.

  Відзначення  кращих трудових колективів та представників району відбудеться на урочистостях до дня Незалежності України.