Визначили найкращих

 

        25 серпня під головуванням заступника голови Шосткинської районної ради Наталії Якименко відбулося засідання районної комісії по відзначенню кандидатів для занесення на районну Дошку пошани.

        У відповідності до Програми заохочення передових працівників та колективів Шосткинського району на 2015 – 2018 роки, затвердженої рішенням районної ради від 24.12.2014 р.,  на районну Дошку пошани заносяться три кращих трудових колективів та 9 передових працівників сільськогосподарського та промислового виробництва і соціальної сфери району.

Членам комісії непросто було зробити свій вибір, так як до районної комісії по визначенню кандидатів для занесення на районну Дошку пошани надійшло  33 клопотання, в тому числі  6 клопотань - на  трудові колективи та 27 клопотань – на працівників різних галузей виробничої і соціально-культурної сфери району та представників органів місцевого самоврядування. До уваги бралися професійні та ділові якості кандидатів, їх особистий внесок у соціально-економічний розвиток району.

Уважно розглянувши усі клопотання, комісія визначилася з кандидатурами на Дошку пошани. У числі найкращих – передовики виробництва аграрної та лісогосподарської галузей, освіти та культури, охорони здоров’я, правоохоронних органів та інші.  З врахуванням пропозицій комісії буде прийняте відповідне розпорядження голів Шосткинської районної ради та Шосткинської районної державної адміністрації. Відзначення кращих трудових колективів та передовиків виробництва відбудеться на урочистостях з нагоди Дня незалежності України.