З турботою про людей похилого віку

  1 жовтня в усьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку. Цей день – не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними, а й привернути увагу до  найменш захищеної верстви населення. Необхідно пам’ятати, що повага до старших – одна з головних цінностей людської моралі.

 Сьогодні, з нагоди вшанування людей похилого віку  в Воронізькому будинку – інтернаті для громадян похилого віку та інвалідів відбулися святкові заходи. Директор будинку – інтернату Володимир Лизун звернувся до підопічних зі словами привітання та побажанням міцного здоров’я, довгих років життя.

 Тепло привітали зі святом підопічних інтернату голова Шосткинської районної ради Віктор Долиняк, помічник народного депутата України Ігоря Молотка Альона Шульга, директор ПСП «Придеснянське»  Денис Довбиш.

  Чудовий концерт підготували самі «винуватці» свята, зразковий хореографічний колектив «Дарунок» та школярі Воронізької загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів імені П.О.Куліша.