З робочим візитом до навчальних закладів, розташованих на території Шосткинської громади

  3 червня робоча група представників Сумської обласної державної адміністрації на чолі  з заступником голови  Вікторією Медвідь не залишила поза увагою  навчальні заклади, розташовані на території Шосткинської міської територіальної громади.

  Голова Шосткинської районної ради Вікторія Сокол разом з делегацією та   головою Шосткинської районної державної адміністрації Оксаною  Тарасюк, Шосткинським міським головою Миколою Ногою відвідали обласний центр соціально – психологічної реабілітації дітей, комунальний заклад Сумської обласної ради «Шосткинський ліцей – інтернат спортивного профілю». Під час  візиту директори навчальних закладів ознайомили  представників  влади з  проходженням  навчального процесу, розповіли про проблемні питання та поділилися планами на майбутнє. Саме в таких закладах діти потребують багато уваги дорослих, тому користуючись нагодою посадові особи Сумської обласної державної адміністрації привітали дітей з Міжнародним днем захисту дітей, який відзначався 1 червня,  та вручили їм подарунки.

  Свої вміння та навички у приготуванні їжі та оздобленні святкового столу продемонстрували вихованці державного навчального закладу «Шосткинський центр професійної освіти».

  Також гості відвідали Шосткинський інститут Сумського державного університету та Арт – центр.