Завжди готові прийти на правову допомогу

  

  Щороку органами державної влади та управління приймаються тисячі законів та інших правових актів.  Розібратися пересічному громадянину в усіх тонкощах законодавства не так просто. На цьому тлі значно підвищується роль правової освіти та допомоги населенню. Цю почесну функцію виконують фахівці Шосткинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

  Саме сьогодні, 1 липня 2020 року, виповнюється 5-річниця з дня створення Шосткинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

  З приводу цієї ювілейної дати заступник голови Шосткинської районної ради Наталія Якименко завітала до Шосткинського місцевого центру з привітаннями.

  За високий професіоналізм, співпрацю з органами місцевого самоврядування, значний особистий внесок у справу правової освіти та допомоги населенню району Подяками Шосткинської районної ради були відзначені начальник відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з її надавачами Олена Сухойваненко, начальник відділу правопросвітництва та надання безоплатної правової допомоги Світлана Мязіна, головний спеціаліст відділу правопросвітництва та надання безоплатної правової допомоги Юлія Зацаринна.