Графік проведення засідань постійних комісій Шосткинської районної ради восьмого скликання

Г Р А Ф І К  

проведення засідань постійних комісій Шосткинської районної ради восьмого скликання по попередньому розгляду питань, що вносяться на п'ятнадцяту сесію районної ради, та планових питань

 

06 жовтня 2023 року  о 9-00 годині

(малий зал засідань районної ради, 3 поверх адмінбудівлі районної ради)

Засідання постійної комісії районної ради з питань бюджету, фінансів, цін, планування та обліку і управління комунальною власністю з порядком денним:

1. Звіт про виконання районного бюджету Шосткинського району 18317200000 (код бюджету) за 1 півріччя 2023 рік.

2. Інші питання.

 

06 жовтня 2023 року  об 9-30 годині

(кабінет засідань постійних комісій районної ради, 2 поверх адмінбудівлі районної ради)

Засідання постійної комісії районної ради мандатної, з питань депутатської етики, законності, правопорядку, освіти, охорони здоров’я, культурного розвитку та соціального захисту з порядком денним:

1. Про стан зайнятості населення Шосткинського району.

2. Про стан законності, заходи щодо її зміцнення та результати діяльності Шосткинської окружної прокуратури на території Шосткинського району.

3. Про стан медичного обслуговування населення закладами охорони здоров'я Шосткинського району.

4. Про внесення змін до рішення районної ради від 16 грудня 2020 року «Про утворення та обрання постійних комісій Шосткинської районної ради восьмого скликання».

5. Про внесення змін до рішення районної ради від 11 лютого 2021 року «Про організацію прийому громадян депутатами районної ради восьмого скликання».

6. Про перейменування села Ольгине Шосткинського району Сумської області на село Ольжине Шосткинського району Сумської області.

7. Про перейменування села Майське Шосткинського району Сумської області на село Зелене Шосткинського району Сумської області.        

8. Інші питання.

 

06 жовтня 2023 року о 9-00 годині

(кабінет радника голови районної ради, 2 поверх адмінбудівлі районної ради)

Засідання постійної комісії районної ради з питань промисловості, транспорту, зв’язку, будівництва, житлово-комунального господарства та підприємництва з порядком денним:

1. Про стан підготовки підприємств, організацій та об'єктів соціальної сфери району до роботи в осінньо-зимовий період 2023-2024 років. 2. Про план роботи постійної комісії на ІІ півріччя 2023 року.

2. Інші питання.